fredag den 19. april 2013

Lockout-sy-dag

Jeg syntes, at det på mange måder strammer til med den lockout! Så er det sagt og "så må man jo sno sig", som ålen sagde. Jeg har nogle dejlige kreative kolleger, som mener det samme og vi fik hurtigt en aftale i stand om, at vi da skulle mødes og lave nogle "Lockout-tasker". Vi havde en fantastisk hyggelig, snakkende, grinende, alvorlig, kaffedrikkende (man er vel lærer!), spisende og ikke mindst kreativ dag. Der blev arbejdet i "sy på affald" - taske(måske kan jeg få lov at vise den herinde), skindtaske med sælskinds-besætning (spørger også her) og jeg selv fik lavet et nyt lille etui/penalhus... alt i alt en fantastisk dag, som allerede er planlagt til at skulle fortsætte en dag i næste uge.


Skrappe farver...
I baggrunden af billedet kan man se mit projekt for i dag. Jeg har et par dejlige brødbakker af EB-design. De har bare et stort problem! brødservietten, eller hvad en sådan hedder! krymper ualmindeligt meget i vask og brødbakkerne er ikke skabt til at skulle gi´sig overhovedet, så må man selv i gang! God fredag til jer.

2 kommentarer:

  1. Ja, det var en dejlig dag. Håber alle taskerne bliver færdige inden næste sy-mødedag. Jeg har købt LIDT i en stofbutik....

    SvarSlet
  2. Jeg elsker den måde, du har skrevet "lidt" på... Jeg skal se det HELE

    SvarSlet