lørdag den 5. januar 2013

kreativ lørdag

God lørdag til jer læsere

Jeg har lige siddet og læst mine mails og mit lørdagshumør gik lige en tak eller to i vejret, da jeg læste en nytårsmail fra denne fantastiske butik www.broderimoderne.dk I denne skønne butik, ejet af Pelse Asboe, huserer en gruppe fantastiske brodeuser, som til enhver tid kan hjælpe og inspirere. De har  lige udgivet deres kursus-kalender for små korte kurser i butikken, det ser fantastisk spændende ud.
Således blev min lørdag lige sat på plads... jeg vil være kreativ i dag og lukke mig inde på mit værelse. I mit nyindrettede kreative værelse, som jeg endelig har fået sat i stand, efter at de 2 yngste er flyttet hjemmefra. Jeg elsker det og er sikker på, at der kun kan komme noget godt ud inde fra det værelse. Det bedste er, at man ikke engang skal gemme det hele væk, når man går der fra. Ingen vil lade sig genere af mit kreative rod.


Det "ryddelige" udtryk, skal man ikke lade sig narre af, da var det nyt.
Og når man snakker om broderi, så er der lige et lille sjovt indslag fra min seminarietid, hvor vi havde et broderprojekt, der hed: Broderi med B. læs: Broderi, blomster og bier på BH.
Den skal have hæderspladsen
God lørdag, uanset hvad du skal lave.

1 kommentar:

  1. Sikke et fint værelse du har fået Hanne! Dét glæder jeg mig til at se - inden længe :)
    Har i dag også forsøgt at gøre antræk til næste strikkeprojekt - dåbskjole til Klara-Laurine - men det er mig umuligt at få det garn jeg gerne vil. Bryder mig ikke om at skulle gå på kompromis! Så knap så kreativ lørdag her!
    God fornøjelse til dig :)

    SvarSlet